Βραδινά χτενίσματα για κοντά και μακριά μαλλιά

Ακόμα και αν έχετε κοντά μαλλιά, αυτό δεν σας εμποδίζει από το να κάνετε υπέροχα βραδινά χτενίσματα, που θα τραβήξουν την προσοχή πάνω σας και δεν σημαίνει πως έχετε λιγότερες επιλογές, εκτός και αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σχεδόν στον… ”πόντο”.


Πολλές φορές το απλό στυλ στα μαλλιά σας είναι το καλύτερο για ένα βραδινό χτένισμα γιατί είναι πολύ σικάτο. Φυσικά με ένα πιο εντυπωσιακό και περίεργο χτένισμα ανάλογα την περίσταση ή το που πρέπει να παρευρεθείτε βέβαια θα κάνει τη διαφορά. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και μια αλλαγή στη χωρίστρα σας αλλάζει όλο το σύνολο των μαλλιών σας!

Μπορείτε να κάνετε ένα χτένισμα με πλεξούδες που να είναι παράλληλα και μοντέρνο ή απλά να δώσετε πολύ όγκο στα μαλλιά σας κάνοντας υπέροχες μπούκλες με το ψαλίδι. Μην ξεχνάτε πως για να κάνετε βραδινά χτενίσματα δεν είναι ανάγκη να πάτε στο κομμωτήριο, εκτός και αν θέλετε κάτι πολύ ιδιαίτερο για μια συγκεκριμένη περίσταση.

Βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Δώστε όγκο στα κοντά μαλλιά, κάντε μια πλάγια χωρίστρα ή κάντε υπέροχες ελαστικές μπούκλες και απλά ισιώστε τη φράντζα σας ή το μπροστά μέρος. Μπορείτε να βάλετε ένα αξεσουάρ με στρας στα μαλλιά σας και είστε έτοιμη! Άλλωστε εκτός από στυλ, για αυτό δεν τα κόψατε κοντά; Για να ετοιμάζεστε σε χρόνο μηδέν!

Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Μπορείτε να κάνετε περίτεχνα χτενίσματα με πλεξούδες ακόμα και μόνη σας που θα δώσουν ρομαντικό χαρακτήρα στην εμφάνιση σας. Ένας κότσος επίσης είναι ένα πολύ σικάτο χτένισμα αλλά μπορείτε να κάνετε και ένα αυστηρό χτένισμα με ίσια μαλλιά επίσης, δίνοντας έμφαση βέβαια στο να είναι τα μαλλιά σας λεία.

Πηγή: www.ediva.gr